Όροι & Προϋποθέσεις

Καλώς ορίσατε στο εμπορικό ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων της WOODICRAFTS νομίμως εκπροσωπούμενης, από τον ιδιοκτήτη αυτής Γεώργιο Κωτσιώρη που εδρεύει στη Χίο στη Λευκωνιά με υποκατάστημα επί της οδού Δημογεροντίας αρ.4, ΤΚ 82131, τηλ. 2271400016  και email : woodicrafts@gmail.com, ΑΦΜ 113356021, Αρ, ΓΕΜΗ 139211559000.  

Παρακαλείσθε να  διαβάστε με προσοχή τους κάτωθι όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της επιχείρησης προς όλους εσάς που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα:

Οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο επισκέπτεται την ιστοσελίδα θα αναφέρεται ως “χρήστης”. Όλες οι υπηρεσίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα ή πρόκειται να δημιουργηθούν μελλοντικά υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, ενώ η επίσκεψη στην ιστοσελίδα και η χρήση των υπηρεσιών αυτής, προϋποθέτουν την πλήρη και ανεπιφύλακτη κατανόηση και αποδοχή των ίδιων όρων. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτή.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τους όρους χρήσης.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης θα βρείτε προϊόντα που απευθύνονται, προορίζονται και πωλούνται σε τελικούς καταναλωτές ή επιχειρήσεις. Οι τιμές των προϊόντων που προβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι λιανικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Ο χρήστης δύναται να χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και τα χρηστά ήθη, και δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ακριβείς. Πιο συγκεκριμένα ο χρήστης πρέπει να συμπληρώνει με προσοχή, ακρίβεια και ορθότητα τα πεδία: όνομα, επίθετο, χώρα, διεύθυνση, πόλη, τηλέφωνο, ταχυδρομικός κώδικας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κλπ στις ειδικές φόρμες επικοινωνίας που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος υπόκειται στους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς νόμους και ο Χρήστης συμφωνεί να μην χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα κακόβουλα με σκοπό να τους παραβιάζει.

Επίσης ο χρήστης κατανοεί ότι οι συνεργάτες και οι υπάλληλοι της επιχείρησης δεν έχουν ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν κακόβουλα την ιστοσελίδα της επιχείρησης. Κάθε κακόβουλη χρήση επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία προειδοποίηση.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η επιχείρηση καταβάλει την μέγιστη προσπάθεια ώστε να απεικονίσει μέσω ανάλογων φωτογραφιών και περιγραφών, με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει προς πώληση. Ωστόσο λόγω του ότι η επιχείρηση πωλεί χειροποίητα προϊόντα υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν μικρές διαφορές και για τον λόγο αυτό η επιχείρηση δεν μπορεί να εγγυηθεί για την τέλεια ομοιότητα των προϊόντων με αυτά των φωτογραφιών.

Ακόμα και σε περίπτωση αμέλειας η επιχείρηση δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά που ενδέχεται να υποστεί ο χρήστης της ιστοσελίδας  λόγω ενεργειών που προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και αφού έχει λάβει γνώση των όρων του παρόντος.

Επίσης η ιστοσελίδα της επιχείρησης δεν μπορεί να εγγυηθεί στον χρήστη ότι η ίδια ή άλλες ιστοσελίδες ή οι servers μέσω των οποίων αυτές τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται απαλλαγμένα από «ιούς». Παρόλα αυτά σας εγγυόμαστε ότι η επιχείρηση έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να προστατεύεται η ιστοσελίδα της από οποιαδήποτε μορφής ιών.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ – LINKS ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Η επιχείρηση και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την ποιότητα και την πολιτική προστασίας άλλων ιστοσελίδων και/ή  ηλεκτρονικών καταστημάτων στα οποία παραπέμπει μέσω συνδέσμων ή διαφημίσεων. Αυτό σημαίνει ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη του χρήστη οφείλει αυτός να απευθύνεται απευθείας στις αντίστοιχες ιστοσελίδες, οι οποίες φέρουν και τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η επιχείρησή μας σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτούς καθοιονδήποτε τρόπο.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ / ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας ενός χρήστη της ιστοσελίδας της επιχείρησης η δημιουργία λογαριασμού δεν είναι υποχρεωτική αλλά προαιρετική. Μπορεί δηλαδή ο χρήστης να ολοκληρώσει την παραγγελία του ως επισκέπτης.

Περίπτωση δημιουργίας λογαριασμού

Υπάρχουν 2 τρόποι για να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη:

1)     Χρήση φόρμα εγγραφής στην σελίδα

    https://woodicrafts.com/my-account/

Ο Χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος πριν ξεκινήσει τη διαδικασία υποβολής της παραγγελίας του μπορεί να εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Για την εγγραφή ή σύνδεση του Χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα απαιτείται μόνο email και μυστικός κωδικός (password).

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή των χρηστών της ιστοσελίδας είναι δύο: Το όνομα χρήστη ή η διεύθυνση email και ο  Κωδικός Ασφαλείας , οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία, την πορεία των παραγγελιών σας κλπ.Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας όσο συχνά επιθυμείτε. Αποκλειστική πρόσβαση στα στοιχεία σας έχετε μόνο εσείς ως χρήστες της ιστοσελίδας της επιχείρησης μέσω του ονόματος χρήστη ή την δ/ση email και του κωδικού σας πρόσβασης, επομένως είστε και αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του σας ή διαρροής του σας δίνουμε την δυνατότητα επανάκτησης του εισάγοντας το email το οποίο και είχατε δηλώσει. Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση στο email σας, θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς η επιχείρηση δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

2)     Εγγραφή χρήστη κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο σημείο που συμπληρώνεται τα απαραίτητα στοιχεία όπως (Όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, τρόπο αποστολής  κτλ) υπάρχει μια επιπλέον ενότητα «Δημιουργία ενός λογαριασμού» και περιλαμβάνει ένα πεδίο (κουτάκι) το οποίο εάν επιλέξετε τότε θα εγγραφείτε στο σύστημα με όλα τα παραπάνω στοιχεία που μόλις συμπληρώσατε.  

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL (NEWSLETTERS) 

Η εγγραφή είναι προαιρετική. Δεν θα στείλουμε ποτέ διαφημιστικό ή ενημερωτικό email χωρίς τη συγκατάθεση σας.

Για την αποστολή newsletters η επιχείρηση χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του mailchimp, μέσω της οποίας φτιάχνεται μια λίστα με ονόματα και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mailing list), με σκοπό την περαιτέρω επικοινωνία με τους χρήστες της ιστοσελίδας της επιχείρησης. Η επικοινωνία αυτή μπορεί να είναι κάποια ενημέρωση για νέα προϊόντα, προσφορές κλπ.

Ο χρήστης δίνει την ρητή συγκατάθεσή του μέσω της ιστοσελίδα του woodicrafts, ώστε να μπορέσει να εγγραφεί στο mailing list  του mailchimp και να μπορεί να λαμβάνει ενημερωτικά emails. 
Η επιχείρηση και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν ελέγχει την πολιτική προστασίας της πλατφόρμας του mailchimp,  η οποία φέρει και τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών της.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ EMAIL ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του χρήστη, το πεδίο email είναι υποχρεωτικό. To email σας δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ για την αποστολή διαφημιστικών ή προσφορών χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας.
Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αυτόματα ένα email από την ιστοσελίδα μας που θα έχει την παραγγελία σας όπως ακριβώς την έχετε δώσει. Αν δεν λάβετε το αυτοματοποιημένο email με την παραγγελία που έχετε δώσει, παρακαλώ ελέγξτε τα spam / ανεπιθύμητα γιατί πιθανόν θα έχει καταλήξει εκεί, ή έχετε δώσει λάθος email.
Αμέσως μετά την αποστολή και παράδοση της παραγγελίας σας στον μεταφορέα θα λάβετε επιπλέον email με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και τον αριθμό αποστολής της.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος σας δίνεται η δυνατότητα να αξιολογήσετε τα προϊόντα μας. Υποβάλλοντας την αξιολόγηση σας συμφωνείτε με τα κάτωθι:

·   Το περιεχόμενο της αξιολόγησης αποτελεί δική σας γνώμη και δημιουργία και δεν είναι πνευματική ιδιοκτησία τρίτου

·   Η αξιολόγηση δεν επιτρέπεται να περιέχει υβριστικά, θρησκευτικά ή ρατσιστικά σχόλια, προσβολές προς τον ιδιοκτήτη, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της επιχείρησης, συζητήσεις περί πειρατικού λογισμικού, παράνομων δραστηριοτήτων κλπ

·   Η αξιολόγηση συγκεκριμένου προϊόντος δεν αναφέρεται στην τιμολόγησή του και δεν είναι παραπλανητική ή δυσφημιστική

·   Στην αξιολόγηση δεν επιτρέπεται να περιλαμβάνονται διευθύνσεις email, προσωπικά στοιχεία τρίτων, τηλεφωνικοί αριθμοί, links από καταστήματα, κακόβουλες ιστοσελίδες ή ιστοσελίδες περιεχομένου που δεν αφορά το προϊόν το οποίο αξιολογείτε

·   Δεν δημοσιεύετε πολλαπλά ταυτόσημες παρουσιάσεις (spamming)

· Για κάθε αξιολόγηση που υποβάλλετε, δίνετε ταυτόχρονα στην επιχείρηση την πλήρη κυριότητα του υλικού αυτού ώστε να μπορεί να το αντιγράψει, τροποποιήσει, διαγράψει εξ’ ολοκλήρου, υιοθετήσει, δημοσιεύσει, μεταφράσει, χρησιμοποιήσει σε κάθε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή και πουλήσει, χωρίς να έχετε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας πάνω του.

·  Κάθε αξιολόγηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως κρίνει η επιχείρηση, η οποία έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αλλάξει, τροποποιήσει ή διαγράψει κάθε μορφή υλικού που θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της, εφόσον αυτή κρίνει ότι το περιεχόμενό του αποτελεί κατάχρηση των παραπάνω Όρων Χρήσης.

·  Η επιχείρηση δεν εγγυάται ότι θα έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε ή διαγράψετε το υλικό που ανεβάσατε μέσω της ιστοσελίδας. Παρόλα αυτά, η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να αρνηθεί τη δημοσίευση μίας παρουσίασης και αξιολόγησης για οποιοδήποτε λόγο.

· Γράφοντας μία αξιολόγηση στην ιστοσελίδα αναγνωρίζετε ότι εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο αυτής και ουδεμία ευθύνη φέρει η επιχείρηση για τα γραφόμενά σας

· Παρέχοντας τη διεύθυνση email σας μαζί με την αξιολόγηση ενός προϊόντος, δέχεστε ότι η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να τη χρησιμοποιήσει για να επικοινωνήσει μαζί σας για την αξιολόγηση αυτή

Θερμή παράκληση να μην χρησιμοποιείτε greeklish (λατινικούς χαρακτήρες). Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες.

FEEDBACK

Για κάθε παρουσίαση και αξιολόγηση που θα υποβάλλετε, παραχωρείτε στην επιχείρηση την πλήρη κυριότητα του υλικού αυτού και το δικαίωμα να το αντιγράψει, τροποποιήσει, διαγράψει εξ’ ολοκλήρου, υιοθετήσει, δημοσιεύσει, μεταφράσει, χρησιμοποιήσει σε κάθε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή και πουλήσει, χωρίς να έχετε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας πάνω του.

Κάθε αξιολόγηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως κρίνει η επιχείρηση, η οποία έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αλλάξει, τροποποιήσει ή διαγράψει κάθε μορφή υλικού που θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της, εφόσον αυτή κρίνει ότι το περιεχόμενό του αποτελεί κατάχρηση των παραπάνω Όρων Χρήσης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ  ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της επιχείρησης (εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, κείμενα, υπηρεσίες και γενικά οτιδήποτε υπάρχει στην ιστοσελίδα) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ 

Αντικείμενα που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δύναται να επιστραφούν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αποστολής για την Ελλάδα και εντός 20 ημερών για τις υπόλοιπες χώρες. Σε περίπτωση επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό του πελάτη το ποσό της αξίας του προϊόντος πλην τυχόν μεταφορικών ή τραπεζικών εξόδων. Απόδειξη της συναλλαγής και η αυθεντική συσκευασία είναι απαραίτητα. Τα αντικείμενα που επιστρέφονται δεν πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί. Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ενός άλλου αντικειμένου αντί για επιστροφή του ποσού στον πελάτη, ίσης ή μικρότερης αξίας από το προϊόν της πρώτης συναλλαγής.

Για πληροφορίες σχετικά με ανταλλαγή προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Αντικείμενα που έχουν χαραχτεί ή κατασκευαστεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας ΔΕΝ επιστρέφονται.

Η διεύθυνση επιστροφής των αντικειμένων είναι:

Woodicrafts

Δημογεροντίας 4, Χίος 82131

Τ: 2271400016

Προτείνουμε να στείλετε τα προϊόντα με τρόπο που να εντοπίζονται, καθώς δε φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλειες ή εσφαλμένες παραδόσεις.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, η επιχείρηση τηρεί συγκεκριμένη πολιτική για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Σημειώνεται ότι όποιος χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στην ανάλογη πολιτική της εταιρείας οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του παρόντος ιστότοπου.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ, ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Βεβαιώνουμε τους πελάτες μας ότι ποτέ δεν δίνουμε τα στοιχεία τους ή τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις σε τρίτους.

Τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση τηλέφωνα κλπ.) που δηλώνουν οι πελάτες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης χρησιμοποιούνται αποκλειστικά προς το σκοπό της διεκπεραίωσης των ηλεκτρονικών συναλλαγών που διενεργούν οι πελάτες.

Η συλλογή και επεξεργασία των εν λόγω προσωπικών δεδομένων, καθώς και η τήρηση του σχετικού αρχείου διεξάγεται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της επιχείρησης.

Η Woodicrafts λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων και την τήρηση του απορρήτου της επεξεργασίας αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχει δημόσια προσβάσιμο αρχείο των προσωπικών δεδομένων των πελατών που δηλώνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης.

Δεν απαιτούμε εγγραφή στην ιστοσελίδα (είναι προαιρετική).

Βεβαιώνουμε τους πελάτες μας ότι ποτέ δεν δίνουμε τα στοιχεία τους ή τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις σε τρίτους.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Σχετικά με τους τρόπους αποστολής/μεταφορικά έξοδα, η επιχείρηση τηρεί συγκεκριμένη πολιτική για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Σημειώνεται ότι όποιος χρήστης δε συμφωνεί με την παραπάνω παραπομπή σχετικά με τους τρόπους αποστολής και των μεταφορικών εξόδων που προβλέπονται στην ανάλογη πολιτική της εταιρείας οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του παρόντος ιστότοπου.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, η επιχείρηση τηρεί συγκεκριμένη πολιτική για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Σημειώνεται ότι όποιος χρήστης δε συμφωνεί με την παραπάνω παραπομπή σχετικά με τους τρόπους πληρωμής  που προβλέπονται στην ανάλογη πολιτική της εταιρείας οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της παρούσας ιστοσελίδας.