Όροι & Προϋποθέσεις

ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατά παραγγελία. Παράλληλα,  κανένα κομμάτι ξύλου δεν είναι ίδιο με ένα άλλο. Συνεπώς, τα αντικείμενα που αγοράζετε μπορεί να έχουν μικρές διαφοροποιήσεις από τις εικόνες του ιστότοπου.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Α| Με τραπεζική κατάθεση

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 760/001530-07

IBAN: GR4501107600000076000153007

ΚΩΤΣΙΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5702-090732-351

IBAN: GR9101727020005702090732351

ΚΩΤΣΙΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

​ALPHA BANK

ΑΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 600-00-2330-004760

IBAN: GR08 0140 6000 6000 0233 0004 760

ΚΩΤΣΙΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Όταν ολοκληρώσετε την κατάθεσή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας τηλεφωνικά ή με e-mail, ώστε να ξεκινήσουμε άμεσα την διαδικασία ετοιμασίας της παραγγελίας σας. Διαφορετικά, η διαδικασία θα ξεκινήσει μόλις φανεί η κατάθεση στο λογαριασμό μας.

Β| Μέσω paypal

Κατά την διαδικασία αυτή ,οδηγείστε στη σελίδα ασφαλούς τραπεζικής  συναλλαγής της μεθόδου  paypal, κατά την οποία πιστοποιείται η εγκυρότητα της πιστωτικής κάρτας ανώνυμα και χρεώνεται για την συγκεκριμένη συναλλαγή, με πλήρη ασφάλεια. Μπορεί να γίνει πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών.

C| Με αντικαταβολή (ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) έχει επιπλέον χρέωση 2€

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλες τις χώρες παγκοσμίως. Τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας επιβαρύνουν τον πελάτη και διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν ανάλογα με το βάρος του. Οι αποστολές εσωτερικού γίνονται με το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ (ΕΛΤΑ courier) σε 1-3 εργάσιμες και η χρέωση είναι 4€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) για τα 2 πρώτα κιλά και 1,5€  για κάθε επιπλέον κιλό. Η έξτρα χρέωση επιβαρύνει την αποστολή ανεξάρτητα αν το επιπλέον βάρος είναι 1 γρ ή 1 κιλό.

Οι αποστολές εξωτερικού γίνονται συστημένα με τα ΕΛΤΑ σε 7-15 εργάσιμες και η χρέωση κυμαίνεται ανάλογα με το βάρος του δέματος. Το κατάστημά μας δε φέρει ευθύνη αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου.

Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν όλους τους φόρους. Το κατάστημα δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε χρέωση ή κατάσχεση γίνει από τις τελωνειακές αρχές.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Αν και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται παραγγελίες όλο το 24ωρο, 7 ημέρες τη βδομάδα, η επεξεργασία και οι παραδόσεις γίνονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες .

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αντικείμενα που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δύναται να επιστραφούν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αποστολής για την Ελλάδα και εντός 20 ημερών για τις υπόλοιπες χώρες. Σε περίπτωση επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό του πελάτη το ποσό της αξίας του προϊόντος πλην τυχόν μεταφορικών ή τραπεζικών εξόδων. Απόδειξη της συναλλαγής και η αυθεντική συσκευασία είναι απαραίτητα. Τα αντικείμενα που επιστρέφονται δεν πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί. Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ενός άλλου αντικειμένου αντί για επιστροφή του ποσού στον πελάτη, ίσης ή μικρότερης αξίας από το προϊόν της πρώτης συναλλαγής. Για πληροφορίες σχετικά με ανταλλαγή προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] Αντικείμενα που έχουν χαραχτεί ή κατασκευαστεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας δεν επιστρέφονται.

Η διεύθυνση επιστροφής των αντικειμένων είναι:

Woodicrafts

Δημογεροντίας 4, Χίος 82131

Τ: 2271400016

Προτείνουμε να στείλετε τα προϊόντα με τρόπο που να εντοπίζονται, καθώς δε φέρουμε  ευθύνη για τυχόν απώλειες ή εσφαλμένες παραδόσεις.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Εκτιμούμε τους πελάτες μας και σεβόμαστε το απόρρητο. Καθώς οι χρήστες περιηγούνται στον ιστότοπό μας ή κάνουν μια αγορά, συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες για να εκπληρώσουμε την παραγγελία τους και να βελτιώσουμε την εμπειρία αγορών τους. Κατά την παραγγελία ή την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση αλληλογραφίας, τον αριθμό τηλεφώνου ή πληροφορίες πιστωτικής κάρτας. Οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθούν είτε για την επεξεργασία των συναλλαγών είτε για την αποστολή ενημερωτικών e-mail .Οι πληροφορίες σας, δημόσιες ή ιδιωτικές, δεν θα πωληθούν, μεταφερθούν ή παραχωρηθούν σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία για οποιονδήποτε λόγο εκτός από το ρητό σκοπό της παράδοσης του ζητούμενου προϊόντος ή υπηρεσίας.Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε για επεξεργασία παραγγελιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας στείλουμε πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με την παραγγελία σας, πέραν της λήψης περιστασιακών νέων, ενημερώσεων, προωθήσεων και σχετικών πληροφοριών για το προϊόν.Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διακόψετε τη λήψη προωθητικών μηνυμάτων, αρκεί να δηλώσετε τη σχετική επιθυμία σας αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected]