Ποιοι είμαστε

Γιώργος

clock
Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2016 από το Γιώργο Κωτσιώρη και τη Φιλία Γλύκα. Ο Γιώργος είναι ένας ενθουσιώδης και αυτοδίδακτος τεχνίτης. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ξύλο πριν από περίπου 12 χρόνια, δημιουργώντας αρχικά μικροέπιπλα. Σύντομα το ενδιαφέρον του εστιάστηκε στον ξυλότορνο. Το ξύλο είναι για εκείνον ένα μοναδικό, εύπλαστο υλικό και η ξυλοτόρνευση μπορεί να αναδείξει τη φυσική του ομορφιά. Του αρέσει να πειραματίζεται και να ανακαλύπτει συνεχώς νέες τεχνικές και εργαλεία.

Γιώργος

Φιλία

Η Φιλία έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική, ενώ από μικρή ηλικία την ενδιέφερε το σχέδιο και η ζωγραφική. Ασχολείται με το χρωματισμό και την παρουσίαση των προϊόντων. Προτιμάει τις απλές φόρμες και τις καθαρές γραμμές.
Η δουλειά και των δύο έχει επιρροές από την παράδοση.

Φιλία

aroma

η φιλοσοφία μας

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε αντικείμενα που συνδυάζουν ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά προϊόντα (από την πρώτη ύλη, το ξύλο, ως τα υλικά φινιρίσματος, το κερί και το λάδι). Για μας, κάθε προϊόν πρέπει να αντανακλά τις ανάγκες του χρήστη.